Fudbal

Venger doveo Ćurčića u omladinski pogon Arsenala!

Curcicc
F
rancuski stručnjak Arsen Venger odlučio je da omladinski pogon Arsenala trenira nekadašnji srpski fudbaler Saša Đani Ćurčić, prenosi SOS kanal!

Venger doveo Ćurčića u omladinski pogon Arsenala!
Portal AnalitikaIzvor

 

Prema njegovim izvorima, Venger je odlučio da mlade nade "tobdžija" rade sa nekada veoma talentovanim igračem koji je tokom boravka na Ostrvu sredinom devedesetih godina prošlog vijeka pokazao djelić svojih mogućnosti noseći dresove Boltona, Aston Vile i Kristal Palasa. Ćurčić bi u Arsenalu trebalo da ima mjesečna primanja u iznosu od 4.000 funti. S

Saša Ćurčić rođen je 1973. godine, a karijeru je počeo u OFK Beogradu. Ljeta 1993. prelazi u Partizan, u kojem je u prvoj sezoni osvojio "duplu krunu". Potom 1995. odlazi u Bolton đe je postao najbolji igrač ekipe, a kasnije je u tada rekordnom transferu prešao u Aston Vilu. Čitavu karijeru pratio ga je nesportski način života, a poznate su njegove čuvene žurke u Njujorku, iz doba dok je nosio dres MLS tima Njujork Metrostarsa, sadašnjeg Red Bula, u kojima se do kasnih sati provodio sa kontroverznim košarkašem Denisom Rodmanom. Popularni Đani posvetio se posljednjih godina radu sa đecom, a očigledno da je rad u omladinskoj školi Mančester sitija bio kvalitetan i "zapao za oko" Arsenu Vengeru. (Sportal)

Portal Analitika