Fudbal

Učinak Crnogoraca u inostranstvu

VucinicMirko
D
nevne novine donose učinak crnogorskih fudbalera u inostranstvu.

Učinak Crnogoraca u inostranstvu
Portal AnalitikaIzvor

GOLMANI

Boban BAJKOVIĆ (Crvena zvezda) - Dobra partija u visokoj pobjedi nad Slobodom (4:1). Bajko brani u dobroj formi.

Miroslav VUJADINOVIĆ (Vlaznija) - Primio tri gola u teškom porazu od Fljamurtarija na strani - 3:1.

Igor PAVLOVIĆ (Vardar) - Solidno je odradio zadatak na gostovanju protiv Bregalnice (1:1). Vardar je drugi, diše za vratom Rabontičkom.

Bojan ZOGOVIĆ (Timok) - Fenomenalan u velikom trijumfu - Zogović je bio jedan od najboljih u duelu sa Inđijom (1:0).

ODBRANA

Stevan RELJIĆ (Vardar) - Konstantno dobar uz desnu aut liniju. Reljić je igrao cijeli meč u remiju sa Breglanicom (1:1).

Stefan CICMIL (Spartak Subotica) - Opet je bio neprelazna prepreka za protivničke napadače - Cicmil zaradio žuti karton, pogodio prečku i na kraju se radovao pobjedi nad Radničkim iz Niša (1:0).

Ilija RADOVIĆ (Spartak Subotica) - Iskusni defanzivac je stub odbrane Subotičana. Ilija zajedno sa Cicmilom čini neprobojan zid koji je bio fenomenalan u pobjedi nad Radničkim (1:0).

Ivan ČARAPIĆ (Rabat Ajaks, Malta) - Igrao do posljednjeg sudijskog zvižduka u porazu od Valete (4:2).

Ivan KECOJEVIĆ (Gazijantepspor) - Na terenu proveo 58 minuta. Gazijantep osvojio tri važna boda protiv Elazigspora (3:1). Naš reprezentativac dobio žuti karton.

Saša BALIĆ (Metalurg Zaporožje) - Ustalio se na poziciji štopera. Balić je dobio žuti karton u remiju sa Zorijom (1:1) i igrao veoma dobro. Međutim, Metalurg čeka paklena borba za opstanak.

Mijuško BOJOVIĆ (Vasland Beveren) - Mijuško igra, ali Vasland je u veoma slaboj formi. Stigao je novi poraz, ovoga puta od Genka (2:0) u gostima.

Savo PAVIĆEVIĆ (Anortozis) - Naš reprezentativac i saigrači nijesu imali sreće - Savo je igrao cijelu utakmicu u remiju sa AEK-om (1:1). Anartozis je primio gol u 94. minutu.

Vladimir VOLKOV (Partizan) - U meču koji će se dugo prepričavati zbog čudnih sudijskih odluka Volkov je odigrao cijeli meč. Brzonogi ljevak je bio dobar u pobjedi nad Voždovcem (1:0).

Marko BAŠA (Lil) - Lil i jedan od najboljih reprezentativaca Crne Gore ne odustaju od borbe za titulu. Marko je igrao odlično u pobjedi nad Tuluzom (1:0).

Milan JOVANOVIĆ (Lokomotiva Sofija) - Korektno odradio posao u gradskom derbiju. Jovanović je dobio žuti karton i poražen je kod kuće od Slavije iz Sofije (0:1).

Stefan SAVIĆ (Fiorentina) - Podbacio zajedno sa cijelom ekipom. Stefan nije imao dobar dan u porazu od Udinezea (1:0).

Žarko TOMAŠEVIĆ (Kortrijk) - Brzo se oporavio i opet bio u startnih jedanaest. Kortrijk je u gostima remizirao sa Leuvenom (1:1).

Predrag FILIPOVIĆ (Alst) - Iskusni defanzivac je još jednom odigrao odličnu utakmicu, ali nije imao sreće da upiše pobjedu - Esel je "zakinuo" bod u gostima (0:0).

Đorđe ĐIKANOVIĆ (Muaiter, Katar) - Novih devedeset minuta za stamenog štopera. Đikanović je ipak pretrpio poraz kod kuće od Al Karitijata (1:2). Jedan je od najboljih igrača u svom timu i vjerovatno će preći u neku jaču sredinu.

VEZNI RED

Veljko BATROVIĆ (Viđev Lođ) - Ušao u 60. minutu, ali nije uspio da napravi znatnu razliku. Viđev je pretrpio poraz od Zaviše (2:0).

Mladen KAŠĆELAN (Arsenal Tula) - Forma defanzivnog veziste je sjajna, a to je iskoristio i Arsenal pobijedivši kod kuće Himik sa 1:0. Kašćelan i drugovi jure elitu Rusije.

Janko TUMBASEVIĆ (Vojvodina) - Dobio žuti karton i igrao do 50. minuta u teškom porazu od Jagodine (3:0).

Milorad PEKOVIĆ (Hanza) - Odličan u gostujućoj pobjedi nad Lajpcigom (1:2). Bez obzira na godine, Peković igra standardno.

Elsad ZVEROTIĆ (Fulam) - Standardni reprezentativac Crne Gore je izborio mjesto u startnih jedanaest. Zverotić je igrao cijeli meč kao desni bek protiv Svonsija, ali Fulam ne može da krene - pretrpjeli su novi poraz (1:2).

Miloš KRKOTIĆ (Dačija) - Nastavlja sa golgeterskom formom. Ofanzivni vezista je pogodio u lakoj pobjedi nad Olimpijom (4:1).

Vladan SAVIĆ (Kečkemet) - Odigrao cijelu prvo poluvrijeme u remiju "ljubičastih" protiv Puškaša (2:2). Kečkemet će se ove godine očigledno boriti za opstanak.

Marko VUKASOVIĆ (Kečkemet) - Centralni vezista je pružio još jednu korektnu partiju uz žuti karton protiv Puškaša (2:2).

Luka TIODOROVIĆ (Lušnja) - Vratio se u prvi tim. Ofanzivni vezista je igrao cijelu utakmicu u porazu od Kukešija (1:0).

Luka PETRIČEVIĆ (Jagodina) - Oporavio se i igrao je 15 minuta u ubjedljivoj pobjedi nad Vojvodinom (3:0). Očekuje se veća minutaža.

Asmir KAJEVIĆ (Cirih) - Ušao je u 85. minutu, a to nije bilo dovoljno da nešto više prikaže. Ipak, Cirih je pobijedio Sion (4:1).

Marko RAIČEVIĆ (Napredok) - Po veoma teškom terenu Raičević je igrao cijelu utakmicu u remiju bez golova protiv Gostivara (0:0).

Bojan SANKOVIĆ (Ujpešt) - Dobio solidnu šansu u vidu pola sata protiv Pape. Sanković je dobro odradio posao, a tim je uspio da savlada Papu (4:2). Dobio je žuti karton.

Marko VUKČEVIĆ (Olimpija) - "Zmajevi" igraju sve bolje, a samim tim i naš mladi reprezentativac. Olimpija je pobijedila Zavrč (3:1), a Marko je igrao cijeli meč.

NAPAD

Srđan AJKOVIĆ (BSK Borča) - Zamijenjen u 86. minutu protiv Doline Padina. BSK je pobijedio 3:2, a Ajković je učestvovao kod golova.

Bojan BOŽOVIĆ (Bežanija) - Nije uspio da zatrese mrežu u duelu sa Teleoptikom (0:0). Imao je šanse, ali na kraju, mreže su mirovale.

Mirko VUČINIĆ (Juventus) - Kapiten Crne Gore se oporavio i ušao protiv Livorna desetak minuta. "Stara dama" je slavila sa 2:0, a sada očekujemo nove blistave partije Vučinića.

Dejan DAMJANOVIĆ (Seul) - Naravno, sjajni Boske je opet blistao! Damjanović je u pobjedi nad Busanom (3:2) postigao dva gola.

Dženan RADONČIĆ (Šimicu) - Igrao je 83 minuta u trijumfu Šimicua nad Omiom (1:0). Radončić i družina drže sredinu tabele dva kola prije kraja šampionata.

Radomir ĐALOVIĆ (Sepahan) - Mogao je mnogo bolje u remiju sa Naftom (2:2). Đalović je zamijenjen u 55. minutu.

Luka ĐORĐEVIĆ (Tvente) - Ušao je tri minuta - Tvente je bez većih problema pobijedio Nac Bredu (5:2). Luka i drugovi se bore za sami vrh tabele.

Žarko KORAĆ (Hapoel Haifa) - Nekadašnji napadač Zete je opet bio glavni lik u svom timu. Korać je pogodio za vođstvo protiv lidera Makabija iz Tel Aviva, ali u nastavku je odbrana popustila i stigao je poraz od 3:1.

Darko PAVIĆEVIĆ (Zalegeršeg) - Nastavlja da buši protivničke mreže. Darko je u 60. minutu pogodio protiv SZTK-a i na kraju se radovao pobjedi od 4:2.

Radislav SEKULIĆ (Čukarički) - Onoliko koliko je igrao nije imao vremena da zaprijeti Novom Pazaru (1:1). Sekulić je dobio šansu u 90. minutu.

Đorđe Krkeljić (Napredok) - Uslovi za igru su bili nemogući, pa samim tim Krkeljić nije imao priliku da zatrese mrežu - zamijenjen je u 75. minutu protiv Gostivara - 0:0.

Portal Analitika