Zanimljivosti

Sada i HTC ima zlatni smartfon - One

2511htc
Z
latna verzija modela HTC One navodno se već našla u prodaji u Finskoj po cijeni od 845 dolara bez ugovora.

Sada i HTC ima zlatni smartfon - One
Portal AnalitikaIzvor


Finski lanac prodavnica Gigantti počeo je sa prodajom modela HTC One u zlatnoj boji. U pitanju je uređaj dijagonale 4.7 inča koji posjeduje 1.7GHz quad core Snapdragon 600 procesor što znači da je jedina razlika u poređenju sa One modelom koji je na tržištu od proljeća samo zlatna boja.



Uređaj posjeduje isti dizajn kao i raniji HTC One modeli, ali se razlikuje svojm zlatnom bojom, koju su korisnici već neko vrijeme tražili.



Ovaj uređaj je do sada bio dostupan u crnoj, srebrnoj, plavoj i crvenoj boji.



Prve glasine u vezi sa novom bojom pojavile su se u septembru, ali kompanija nije imala nikakav komentar dok sada tvrdi da će se ovaj model pojaviti širom Evrope.



U saopštenju koje je HTC objavio povodom predstavljanja nove boje stoji:



„Zlatni HTC One biće dostupan širom Evrope i pridružiće se postojećim bojama. Novi HTC One u zlatnoj boji posjeduje već potvrđene performanse koje su sada unutar kućišta koje odiše luksuzom“.



Filip Bler iz HTC-a je dodatno prokomentarisao predstavljanje nove boje: „Nakon nedavnog uspjeha HTC MOBO smartfona koji je imao zlatni premaz od 18 karata, uzbuđeni što smo sami razvili ovaj zlatni uređaj i tako ponudili veći izbor korisnicima“.

tekst i foto: b92

Portal Analitika