Zabava

Kad prijateljstvo pređe granicu: On je uzrok Mardokovog razvoda

2511mardok
N
akon što su medijski mogul Rupert Mardok i njegova treća supruga Vendi Deng u Njujorku ovih dana finalizirali razvod, ponovo se čuju tračevi o njenoj vezi s bivšim britanskim premijerom, a sada konsultantom Tonijem Blerom, prenosi Dejli Mejl.

Kad prijateljstvo pređe granicu: On je uzrok Mardokovog razvoda
Portal AnalitikaIzvor

Naime, ta je priča odjeknula u svjetskoj javnosti kada je milijarder Mardok (82), šef „News Corpa“, objavio da je zatražio razvod od 44-godišnje Deng, jer je njihov brak „nepovratno narušen“.

Deng i Bler uporno su negirali da su imali tajnu aferu, za što ih je optuživao Mardok, ali sada se priča kako je osoblje Mardokove vile u Kaliforniji potvrdilo da je Bler tamo noćio istovremeno kad i Deng. Navodno, se to dogodilo u decembru 2012. i aprilu ove godine, a Mardok o tome nije imao pojma. Tvrdi se, takođe, da su se Deng i Bler vidjeli bez Mardokovog znanja u Njujorku i Londonu.

Mardok i Bler bili su, podsjetimo, jedna od najjačih političko-medijskih „veza“ u Velikoj Britaniji. Vjeruje se da je Mardokova podrška omogućila Bleru da tri puta završi u Downing Streetu 10. No, poslovno savezništvo između njih dvojice pretvorilo se i u porodično prijateljstvo. Međutim, ovog ljeta je taj odnos naglo prekinut i Mardok je objavio da „više nema posla s Blerom“.

Nakon najnovijih optužbi, izvor Dejli Mejla blizak Bleru izjavio je da su to „nova nagađanja povrijeđenog starca“.

Inače, vjeruje se da je u razvodu Deng pripala vila u Pekingu i stan na Petoj aveniji u Njujorku, koji je 2004. kupljen za rekordnu cijenu od 44 miliona dolara.

 

Portal Analitika