Zabava

Ana Sofrenović: Istina o Draganu Mićanoviću i meni

sofrenovic
J
ednu od najboljih srpskih glumica poslije duže vremena gledamo u tri uloge. Nedavno je promovisala film Nikole Vukčevića “Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa”, nastupila je na džez festivalu i ono što je najzanimljvije televizijskom auditorijumu - snimila je reklamu sa svojim dugogodišnjim životnim partnerom od kog se prije dvije godine razvela - Draganom Mićanovićem.

Ana Sofrenović: Istina o Draganu Mićanoviću i meni
Portal AnalitikaIzvor

U filmu “Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa” igra ženu u dva životna doba. - Muž je ubijen, a stariji sin pokušava da ga osveti. Majka ga sprječava u toj nameri i prijavljuje vlastima. Sa tom odlukom mora da živi. Ono što je meni bio najveći izazov je da sam bila netipičan izbor za ulogu crnogorske majke, ali i da igram ženu u njena dva različita životna doba. Na početku ima trideset godina (kada se ubistvo dešava), a kasnije pedeset (kada sina prijavljuje vlastima) - kaže Ana na početku razgovora za "Blic" TV Magazin. U filmu igra i Nebojša Glogovac. - Da, mada sa Nebojšom nemam zajedničkih scena. Ovo je drugi put da igram sa njim a da se ne srećemo u filmu. Prvi put je bilo u filmu “Ubistvo sa predumišljajem”. Ana je nedavno sa Draganom Mićanovićem snimila jednu reklamu koja se vrti na TV. Ona kaže da nije bio problem raditi sa bivšim suprugom.
- Nije, jer mi se nismo pokarabasili, ako smo se razveli. Dragan i ja smo u jako lijepim odnosima. Brinemo i dalje zajedno o našim kćerkama. Par smo koji je započeo vezu rano, rastao zajedno i u tom kontekstu prosto napravili drugu vrstu dinamike. Mislim da ova reklama vrlo plastično to pokazuje. Nije mi jasno kada pojedinci razvod koriste kao neku vrstu bojnog polja, a pogotovu ako imaju djecu. Tada javnost treba da procjenjuje ko je kriv, a ko nije, ko je bolji... Meni je to tužno, jer razvodi sami po sebi promijene sistem kod čovjeka i to je najstrašnije. To nije lako ni za koga. Ono što je meni drago je da smo Dragan i ja imali sreće što smo oboje ljubomorni na svoju privatnost i vrlo dobro umijemo da je čuvamo i zbog naše djece a i zbog sebe. (Blic)

 

Portal Analitika