Društvo

Medeni vikend u “Bazaru”

2411bazarmedaok
"Prvi Bazar meda", održan 23. i 24. novembra u podgoričkom tržnom centru "Bazar" je omogućio ljubiteljima ovog dragocjenog proizvoda da na jednom mjestu uživaju u širokoj ponudi crnogorskih pčelara.

Medeni vikend u “Bazaru”
Portal AnalitikaIzvor

-U subotu i nedelju svim zainteresovanima profesionalci iz ove oblasti predstavili su ovaj tradicionalni proizvod i dali savjete o upotrebi meda i drugih proizvoda.  Na štandovima izlagača građani su mogli da degustiraju i kupe različite vrste meda: bagremov, lipov, cvjetni ili suncokretov, a ponuđene su i mješavine na bazi meda - propolis, polen, vosak, kozmetički preparati, medovača i još mnogo toga. S obzirom da je med jedan od najsavršenijih proizvoda prirode, jer se u njemu nalaze gotovo svi sastojci koji grade ljudski organizam, promovisan je zdrav način života- saopšteno je Portalu Analitika iz Bazara.

Pored izlagača, u caffe-restoranu "Buzz" organizovana je promocija ukusnih jela sa medom po promotivnim cijenama, dok su u okviru određenih radnji u "Bazar"-u posjetioce obradovali sajamski popusti od 10 do 50 procenata.

Za najljepši štand na sajmu "I Bazar meda" je izabran štand pčelara Danka Peruničića sa medom iz sela Vrulja kod Pljevalja. Najljepši štand je izabran na principu glasanja izlagača.

 

Portal Analitika