Društvo

Konjević čestitao Dan opštine Bar

2311konjevic
M
inistar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Bar, čestitku predsjedniku Opštine Žarku Pavićeviću, predsjednici Skupštine opštine Branki Nikezić, odbornicima i građanima, saopšteno je iz Ministarstva.

Konjević čestitao Dan opštine Bar
Portal AnalitikaIzvor

"Bar - grad koji Crnu Goru spaja sa Evropom i svijetom i koji reprezentuje sve vrijednosti koje naša država baštini: multietnički sklad, multikonfesionalni suživot, toleranciju i razumijevanje. U njemu su sačuvani ostaci najstarijih pisanih spomenika koji, uz mediteransku klimu i masline, daju posebnu čar gradu“, stoji u Konjevićevoj čestitki.

„Luka Bar predstavlja izuzetan potencijal za privredni razvoj grada i treba ga dodatno ojačati kako bi se osnažila ekonomija i stvorili uslovi za izgradnju infrastrukture koja će poboljšati kvalitet života građana i usluge turistima. Ministarstvo unutrašnjih poslova će, u domenu svoje nadležnosti, obezbijediti uslove za siguran život građana i izgradnju moderne lokalne samouprave. U ime Ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje lično ime čestitam Vam 24. novembar Dan opštine Bar“, kazao je ministar unutrašnjih poslova.

Portal Analitika