Politika

VEŠOVIĆ: DF će ostvarivati sve lošije izborne rezultate

cajo
N
ajava Gorana Danilovića da DF tek sada počinje sa pripremama za nastup na lokalnim izborima koji će se održati u većini crnogorskih opština za svega par mjeseci je potvrda da će taj politički savez ostvariti iste ili lošije rezultate od onih koje su zavrijedili 16. novembra, saopštio je portparol DPS-a Časlav Vešović.

VEŠOVIĆ: DF će ostvarivati sve lošije izborne rezultate
Portal AnalitikaIzvor

Prema njegovim riječima, za razliku od njih koji se građana sjete samo tokom predizbornih kampanja, DPS je sa građanima i njihovim potrebama 365 dana godišnje, bez razlike da li je izborna godina ili ne.

- Uz to kada vidimo da su najavljene pripreme započeli  vrijeđanjem i ponižavanjem građana, govoreći im da su potkupljivi i spremni na ucjene i nasilnu politiku, onda su njihovi loši izborni rezultati jedini mogući epilog. Odgovoran političar, čija je stranka osvojila 2 ili 3 odbornička mjesta od ukupno 95 na lokalnim izborima prije nedjelju dana, a najavljivala je učešće u vlasti u dvije od tri opštine, bi informisao javnost da su započeli da pripremama za sljedeći nastup na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici,  ne bi mu padalo na pamet da "oslobađa" Podgoricu. Znamo kako je tadašnja politička ideologija koju je NOVA naslijedila "oslobađala" Podgoricu 1918. i 1941., a svjedoci smo da su htjeli da Podgorica bude glavni grad 27. izborne jedinice, umjesto glavni grad Crne Gore. I Podgorici i svim opštinama treba odgovorna vlast, a NOVA i DF to ne mogu da im ponude. Zato neka pripreme počnu npr. u Mojkovcu brojanjem preostalih 3 odsto glasova sa predsjedničkih izbora, pa će doći na red i svi ostali razlozi njihovih neuspjeha, naveo je Vešović.

Portal Analitika