Zabava

Karla Bruni promoviše novi album

Karla
K
arla Bruni, supruga bivšeg francuskog predsjednika Nikole Sarkozija, u petak u Parizu održava prvi od tri koncerta povodom izlaska njenog novog albuma "Little Frenć songs".

Karla Bruni promoviše novi album
Portal AnalitikaIzvor

Ona će do nedjelje u Pariškom kazinu (Casino de Paris) imati tri koncerta za koje su karte već rasprodate, potom će turneju nastaviti po drugom gradovima u Francuskoj, a posle i u Švajcarskoj i Belgiji.

Njenim koncertima u Parizu prethodili su nastupi u pariskim predgradjima, kojima je prisustvovao i Nikola Sarkozi.

Karla Bruni, koja je ove godine napunila 45 godina, nekada je bila manekenka, a kao muzičar proslavila se 2002. godine pesmom "Quelqu'un m'a dit".

Pošto se udala za Nikolu Sarkozija, ona je 2008. godine izdala album "Comme si de rien n'etait", ali je odlučila da ga ne promoviše koncertima.

Album "Little Frenć Songs" izdala je prošlog proljeća i on je samo u Francuskoj prodat u 110.000 primjeraka.

Mada izbjegava svaku temu u direktnoj vezi s politikom, neke od pjesama za koje je pisala tekstove posredno su vezane za politički život u Francuskoj.

Tako je "Mon Raymond" sa novog albuma neka vrsta portreta Nikole Sarkozija, a pjesmu pod naslovom "Le Pingouin" (Pingvin) mnogi su protumačili kao zadirkivanje aktuelnog predsjednika Francuske Fransoaa Olanda, koji je Sarkozija na pobijedio na izborima 2012. godine.

Portal Analitika