Društvo

Nagradna igra za "Dane zdravih navika" u marketima "Merkator" i "Roda"

2211roda
K
ompanije „Mercator-CG“ i „Montecco“ pokrenuli su akciju Dani zdravih navika, koja će biti realizovana u svim objektima „Merkator“ i „Roda“ u Crnoj Gori.

Nagradna igra za "Dane zdravih navika" u marketima "Merkator" i "Roda"
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saoopštenju dostavljenom Portalu Analitika, akcija će trajati do 26. januara naredne godine, a kao dodatan podsticaj zdravim navikama u ishrani kupci proizvoda „Hyson“, „Aloe Flame“ i „Happy Day“ biće u mogućnosti da osvoje i vrijedne nagrade.

- Kupovinom „Hyson“ čajeva i „Aloe Flame“ ili „Happy Day“ napitaka u vrijednosti od pet eura, potrošači imaju pravo učešća u nagradnoj igri i mogu da osvoje sedmodnevno zimovanje u Žabljaku za dvije osobe. Pored glavne nagrade, kupce koji se zdravo hrane nagradićemo i sa dva LCD televizora i deset vaučera u vrijednosti od po 50 eura za trgovinu u „Merkator“ i „Roda“ marketima - rekli su organizatori akcije.

Oni prediziraju da je učešće u nagradnoj igri jednostavno: potrošači na poleđini računa treba da napišu ime, prezime i broj telefona, i ubace račun u kutije koje će se nalaziti u svakom od navedenih marketa.

- Želimo da ovom akcijom pokažemo kako u brzom vremenu u kojem živimo ipak nije teško održavati zdrave navike u ishrani, ali i da još jednom ohrabrimo naše potrošače na konzumiranje zdravih napitaka - saopšteno je iz kompanija „Mercator-CG“ i „Montecco“.

Portal Analitika