Fudbal

Ronaldo: O Zlatnoj lopti više ne želim da pričam

Ronalddo1
P
ortugalski internacionalac i fudbalar Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da ne želi više da priča o Zlatnoj lopti.

Ronaldo: O Zlatnoj lopti više ne želim da pričam
Portal AnalitikaIzvor

"O Zlatnoj lopti više ne želim da pričam. Posvećen sam samo svom poslu, kako u reprezentaciji, tako i u Real Madridu", rekao je Ronaldo u intervjuu španskom "Asu".

Portugalski internacionalac je istakao da je presrećan zbog plasmana na Mundijal "narocito zbog svoje porodice, saigrača i svih Portugalaca".

"Uvijek se trudim da dam ono najbolje što imam, kako bih pomogao reprezentaciji i ekipi za koju igram", rekao je Ronaldo.

On je naglasio da su mu ovi trenuci koje proživljava "možda, najljepsi u karijeri".

"Zbog broja golova koje sam postigao, možda su mi ovo najljepši trenuci u karijeri. Sve sezone su mi bile dobre, ali je ova do sada najbolja", rekao je Ronaldo.

On je zahvalio Zlatanu Ibrahimoviću na sportskom gestu, kada je poslije meča švedski reprezentativac aplaudirao i čestitrao Portugalu na plasmanu na Mundijal.

"Taj njegov gest me čini srećnim. Zlatan je fantastičan igrač. Kada osjećate da vas ljudi cijene, to vam daje dodatnu snagu", rekao je Ronaldo.

Portal Analitika