Zabava

Slavne ličnosti koje su odrasle u siromaštvu

dzimkeriok2111
N
ijesu sve slavne i poznate ličnosti odgajane u izobilju, neke od njih su upoznali i drugu stranu medalje. Evo koje su to poznate ličnosti odrasle u siromaštvu.

Slavne ličnosti koje su odrasle u siromaštvu
Portal AnalitikaIzvor

Iako je otac ove poznate glumice i sam bio glumac, Kejt Vinslet se ne može pohvaliti da je rasla u izobilju. Često je otac, da bi prehranio porodicu, morao da radi mnoge dodatne poslove. Glumica se još sjeća da kao mala nikad nije imala nove stvari, već je uvijek nosila pozajmljenu garderobu.

Da, Demi Mur je odrasla u prikolici. Iako je sada više nego uspješna, ova glumica je odrastala u siromaštvu. Kako bi se osamostalila i počela da živi bolje, Demi je srednju školu napustila zbog manekenstva, ali je sreću, odnosno karijeru, započela ulogom u seriji "General hospital", koja ju je vinula u zvijezde.

Džim Keri je imao sve osim zabavnog djetinjstva. Naime, nakon što mu je otac bio izbačen s posla, Keri je bio prisiljen da napusti školu i zaposli se kao domar. Baš kao i Demi Mur i ovaj poznati komičar je do proboja u Holivudu živio u prikolici.tomkruzok2111

Tom Kruz nije živio u siromaštvu, ali je njegova majka radila čak četiri različita posla kako bi obezbjedila koliko-toliko pristojan život svojoj porodici.

Ni popularna Sara Džesika Parker, koja je stekla svjetsku slavu ulogom Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", nije imala bezbrižno djetinjstvo. Sara Džesika je odrasla u vrlo skromnoj porodici u Ohaju, a nakon razvoda njenih roditelja majka se preudala i rodila još četvoro djece.

Glumici Hilari Svonk su se drugovi iz razreda često rugali zato što je njena porodica bila siromašna. Čak i kada se preselila u Los Anđeles znala je mnoge noći da prespava u kolima, jer nije imala đe.

saraparkerok2111

B92

Portal Analitika