Podgorica

DPS Podgorica: Na OŠ “Savo Pejanović” biće podignut još jedan sprat

savopejanovic
O
pštinski odbor DPS-a reagovao je na navode iz podgoričkog odbora Pokreta za promjene, da je OŠ “Savo Pejanović”, koja se nalazi u centru Podgorice, pored srušenog Kina “Kultura” takođe biti srušena.

DPS Podgorica: Na OŠ “Savo Pejanović” biće podignut još jedan sprat
Portal AnalitikaIzvor

Iz DPS-a tvrde da se to neće desiti, već da DIP predviđa nadigradnju još jednog sprata na prvoj osmogodišnjoj školi u Podgorici.

“Zvuči nerealno, ali to se zapravo desilo – iz podgoričkog odbora Pokreta za promjene, parlamentarne opozicione partije, javnosti je saopšteno da čuju glasove da će veliki zli investitor srušiti osnovnu školu u centru grada!

Ova ‘informacija’, ma koliko bilo teško povjerovati u to, plasirana je  građanima Podgorice sa  očekivanjem da bude ozbiljno shvaćena.

Šta zaključiti na osnovu saopštenja PzP-a, osim da su u toj partiji, svjesni neminovnosti ponovnog, ko zna kojeg po redu, sopstvenog poraza na predstojećim izborima u Podgorici – već sada izbezumljeni.

I šta za njih znači što važeći i obavezujući urbanističko-planski dokument predviđa da na zgradi Osnovne škole „Savo Pejanović” bude podignut još jedan sprat, a ne nikako da se ona ruši? Ne znači im ništa, jer – to se jednostavno ne uklapa u njihovu koncepciju unošenja nemira među građane, ne bi li nekako uspjeli da prikupe neki politički poen, što im nikako ne polazi za rukom, i sa tunelima i bez njih.

Zapravo, PzP-u bi sigurno bilo bolje da se pozabave tunelima, rupama, šupljinama i uopšte podzemljem u svojim redovima“, navodi se u saopštenju DPS-a Podgorice.

 

Portal Analitika