Abiznis

Plantažama osam medalja i titula najboljeg nacionalnog proizvođača

2011viena
I
zvanredan kvalitet vina kompanije "13. Jul-Plantaže" prepoznat je i nagrađen na najznačajnijem i oficijalno najvećem svjetskom vinskom takmičenju AWC VIENNA, održanom početkom septembra u Beču.

Plantažama osam medalja i titula najboljeg nacionalnog proizvođača
Portal AnalitikaIzvor

Vina "Plantaža" odlikovana su sa čak osam medalja, i to tri zlatne za vina Vranac Reserve 2005, Vranac Barrique 2008, i prirodno slatko vino Medun 2008, dok su srebrne medalje dodijeljene vinima Krstač 2011, Vranac 2010, Vranac Pro Corde 2010, Vranac Pro Corde Selection 2009, i Merlot 2010, a vino Chardonnay Barrique 2010. dobilo je preporuku za kvalitet.

Na ovom prestižnom takmičenju "Plantaže" su odlikovane i titulom najboljeg nacionalnog proizvođača, čime je još jednom potvrđen liderski položaj na tržištu.

Takmičenje AWC Vienna, koje je ove godine okupilo 12.299 vina iz čak 39 zemalja, poznato je po najzahtjevnijim i strogo definisanim pravilima degustiranja i testiranja od strane međunarodnih enologa, vinskih stručnjaka, somelijera, gasrtonoma i vinskih publicista, zahvaljujući kojima su postavljeni najveći standardi u ocjenjivanju kvaliteta vina.

Portal Analitika