Abiznis

ŽPCG dobitnik "Oskara kvaliteta"

zpcg
Ž
eljeznički prevoz Crne Gore - AD Podgorica prvi je dobitnik u Crnoj Gori prestižne nagrade „Oskar kvaliteta“, koju po prvi put dodjeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost Beograd i časopis Kvalitet, za organizacije i AD van Srbije, saopšteno je iz Željezničkog prevoza.

ŽPCG dobitnik "Oskara kvaliteta"
Portal AnalitikaIzvor

Nagrada se dodjeljuje po osnovu sledećih kriterijuma: liderstvo, strategija, planiranje, odnosi sa partnerima, finansije, zaposleni, razvoj i upravljanje procesima, percepcija, ključni rezultati ostvarivanja strategije, vizija, misije, indikatori ključnih performansi.

Ova nagrada potvrđuje opredijeljenost ŽPCG AD Podgorica da kvalitet svoje usluge stalno unapređuje i posvjećuje ga svojim korisnicima, kojih ima oko jedan milion na godišnjem nivou.

Nagrada „Oskar kvaliteta“ tj oskar za izvrsnost, se stiče i uručuje, na predlog nezavisnih međunarodnih provjerivača, za oblast menadžmenta kvalitetom.

Nagrada nam je uručena na Svečanoj akademiji koja je organizovana u Privrednoj komori Srbije 14.11.2013. godine u prisustvu ministara i predstavnika Vlade Srbije i uz brojno prisustvo sredstava informisanja.

Nagradu „Oskar kvaliteta“ za ŽPCG AD primio je mr Milenko Šaranović glavni menadžer za kvalitet u ŽPCG AD Podgorica.

 

 

Portal Analitika