Fudbal

Ibra vs Ronaldo 2:4! Portugal u Brazilu!

RonaldoPorttugall
F
udbal za uživanje priuštili su nam reprezentativci Švedske i Portugala, predvođeni fenomenalnim napadačima Zlatanom Ibrahimovićem i Kristijanom Ronaldom.

Ibra vs Ronaldo 2:4! Portugal u Brazilu!
Portal AnalitikaIzvor

Poslije minimalnih 1:0 iz prvog meča za Portugal, kada je upravo Ronaldo bio strijelac, i revanš u Švedskoj je protekao u znaku ovog briljantnog fudbalera, koji je svojim het-trikom anulirao ono što je na drugoj strani uradio Zlatan Ibrahimović, koji je bio dvostruku strijelac za Švedsku.

Na kraju, Švedska - Portugal 2:3, ili bolje rečeno Ibrahimović - Ronaldo 2:3!

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, Ali, poslije samo pet minuta igre u nastavku, Ronaldo je ''kao munja'' pobjegao odbrani Švedske, izbio sam pred golmana i snažnim udarcem ga savladao - 0:1! Šveđani više nijesu imali šta da čekaju, u razmaku od samo četiri minuta, od 68. do 72, popularni Ibra je donio preokret Šveđanima i vratio nadu u plasman na Mondijal - 2:1.

Domaćima je bio potreban još jedan gol, napadi su se ređali, ali je u 77. minutu ''sijevnula'' nova kontra Ronalda, ponovo je kao brzi voz protutnjao ka golu domaćih i otklonio sve dileme - 2:2! Tu se nije zadovoljio, dva minuta kasnije još jedna kontra, još jedan nezadrživi prodor Ronalda za konačnih 2:3. (sportske)

Portal Analitika