Abiznis
  • Portal Analitika/
  • Abiznis /
  • BRAJOVIĆ: Đuričković je uspješan direktor, Aerodromi su jedna od najboljih domaćih kompanija

BRAJOVIĆ: Đuričković je uspješan direktor, Aerodromi su jedna od najboljih domaćih kompanija

ivan
M
inistar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović, ocijenio je da je direktor Milovan Đuričković jedan od najuspješnijih direktora u Crnoj Gori, a da su „Aerodromi Crne Gore“ jedna od najboljih crnogorskih kompanija.

BRAJOVIĆ: Đuričković je uspješan direktor, Aerodromi su jedna od najboljih domaćih kompanija
Portal AnalitikaIzvor

- Privodi se kraju transformacija Javnog preduzeća „Aerodromi Crne Gore“ u akcionarsko  društvo. Vidjećemo koja će kadrovska struktura voditi preduzeće u narednom periodu. Ako to i ne bude Milovan Đuričković, ta promjena neće biti zbog lošeg vođenja kompanije. Direktor Đuričković je u svom radnom vijeku bilježio uspjehe, svojim desetogodišnjim vođenjem kompanije, nakon preuzimanja „Aerodroma Crne Gore“ iz ruku  JAT-a. U tom periodu, Đuričković je bio jedan od najuspješnijih direktora u Crnoj Gori, a Aerodromi na čelu sa njim su bili jedna od najboljih crnogorskih kompanija, rekao je Brajović na pitanje Portala Analitike da prokomentariše medijske natpise da će direktor Aerodroma biti smijenjen.

Ministar je rekao da su imidž izuzetno uspješne kompanije Aerodromi zadržali i danas.

- Treba reći da zbog ograničenja, odnosno odlaska u penziju Đuričković ne bi mogao da odradi pun mandat na toj funkciji, zaključio je Brajović.

Današnje „Dnene novine“ objavile su da će Đuričković biti smijenjen do kraja godine.

Portal Analitika