Politika

BANOVIĆ: Izbori pokazali da SDP bilježi snažan i kontinuiran rast

okbanovic
G
eneralni sekretar Socijaldemokratske partije i poslanik u Skupštini Crne Gore Borislav Banović ocijenio je u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika da su lokalni izbori pokazali da SDP u svim samostalnim nastupima bilježi snažan, stabilan i kontinuiran rast povjerenja građana.

BANOVIĆ: Izbori pokazali da SDP bilježi snažan i kontinuiran rast
Portal AnalitikaIzvor

- Socijaldemokratska partija je na izborima održanim na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici zadobila povjerenje 2857 birača i u tri lokalne Skupštine će imati 17 od ukupno 95 odbornika, čime je naša partija postala druga po snazi poslije ovih izbora sa 15 odsto podrške. I ovi izbori, kao i niz predhodnih lokalnih izbora su pokazali da SDP u svim samostalnim nastupima bilježi snažan, stabilan i kontinuiran rast povjerenja građana, kazao je Banović.

Prema njegovim riječima, značajno povećanje podrške koje su ostvarili u ova tri grada je dokaz da građani Crne Gore sve više prepoznaju i cijene principijelnu politiku SDP-a i u zaštiti državnih interesa i interesa građana i u ekonomiji i u izgradnji pravne države i u borbi sa istinsko društvo socijalne pravde.

- Na tome im se iskreno zahvaljujemo, uvjereni da će se trend rasta povjerenja u SDP nastaviti i na svim narednim izborima.

Ubrzavanje evropskih i evroatlanstskih integracija, kao i dalja izgradnja jakih i nezavisnih državnih institucija će doprinijeti da naše društvo postane istinski demokratsko, pravedno i prosperitetno.

U ove izbore smo ušli sa jasnom i odgovornom ponudom, bez neiskrenih obećanja i tako ćemo i nastaviti aktivnim radom naših odbonika i zalaganjem za rješavanje problema u infrastrukturi, nezaposlenosti i kvalitetnijom i nepristrasnom lokalnom administracijom, zaključio je Banović.

 

 

Portal Analitika