Košarka

''Plavi'' spremni za revanš, JOVOVIĆ: Uz navijače do pobjede

PresBuduPaok12
U
Eurokupu košarkaši Budućnost Volija više nemaju pravo na kiks – završen je prvi dio drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja, a duelom sa PAOK-om u ''Morači'', Podgoričani otvaraju posljednji krug u grupi F. U borbi sa direktnim rivalom za mjesto koje vodi u narednu fazu, ''plavi'' žele i osvetu za poraz u posljednjim sekundama duela u Solunu.

''Plavi'' spremni za revanš, JOVOVIĆ: Uz navijače do pobjede
Portal AnalitikaIzvor

''Igramo protiv tima koji je dosadašnjim rezultatima pokazao da se radi o jako ozbiljnoj ekipi. Dijeli prvo mjesto u grčkom šampionatu, a u posljednjem kolu su tek u finišu poraženi od prvaka Evrope. Vrlo iskusna ekipa, đe su nosioci igra uglavnom grčki igrač, pojačani sa izuzetnim plejom Kuperom, koji nam je tamo presudio. U odnosu na prvi meč oporavio im se Amerikanac na poziciji trojke Mark Pejn. Koriste sve slabosti protivnika, iskusni su u realizacijama, a taktički su dobro pripremljeni da mogu da odgovore svim izazovima na terenu. U napornom smo ritmu, igra se iz dana u dan. Naravno, očekujemo dobru podršku navijača, sa željom da trijumfujemo'', poručio je Igor Jovović.

Čedomir Vitkovac ističe da ima umora, ali da moraju dati sve od sebe kako bi došli do jako bitne pobjede.

''Radi se o odličnoj ekipi, koja zna da igra. Mi smo u situaciji da nemamo pravo na kiks, pogotovo na domaćem terenu. Moramo odigrati jako dobro svih 40 minuta, kako bi dobili meč, i bili i dalje rezultatski u igri za porlaz u narednu fazu Eurokupa. Ima umora, ali ako znamo da je PAOk juče igrao utakmicu, onda ne smijemo da se žalimo.''

Utakmica se igra od 19 sati, a zbog velikog interesovanja, vrata dvorane ''Morača'' će biti otvoren dva sata prije početka. Ulaznica je tri eura, i prodavaće se od 16 sati na dan meča.

RasporedEK18.1
RasporedEK18.2
TabelaEK18.1
TabelaEK18.2
Portal Analitika