Zabava

FOTO: Beba i štene drijemaju zajedno

1811beba8
A
merikanka Džesika Šajba je majka troje djece, ali je nedavno dobila novog člana porodice - ljupkog psa kog je pronašla u dvorištu centra za zbrinjavanje životinja u Santa Kruzu u SAD.

FOTO: Beba i štene drijemaju zajedno
Portal AnalitikaIzvor

"Big Bird (velika ptica), kako su mu u prihvatilištu dali ime, bio je najstidljiviji od svojih troje braće i sestara koji su pronađeni. Ipak, on se praktično trenutno povezao sa mojim sinom Boom i skočio mu je u krilo čim smo ušli u prihvatilište", napisala je Džesika Šajba na svom blogu.

1811beba

"Izraz njegovog čupavog lica bio je dovoljan da prelomimo, i bilo mi je jasno da smo upoznali najnovijeg člana porodice", napisala je ona.

Psu su uskoro dali ime Teo, a zahvaljujući seriji fotografija na Džesikinom profilu na Instagramu, postao je neka vrsta Internet senzacije. Teo očigledno uživa u novom domu, a naočito u vrijeme kada se sprema na drijemež sa Boom.

Svakog dana kada Džesika Šajba sprema Boa za spavanje, njemu se odmah pridružuje i Teo.

1811beba1

"On skače na Boa čim zaspe, a onda svaki dan zajedno spavaju po dva sata minimum", rekla je ona.

Šajba njihov odnos opisuje kao "najprirodnije i najljepše prijateljstvo koje je ikad vidjela".

Ona kaže da joj se čini da je Bo u Teu vidio novog prijatelja koji mu je potreban otkako ga je majka napustila.

"Najzanimljiviji dio njihovog odnosa jeste to što su praktično trenutno jedan u drugom pronašli utjehu, ali se i bore kao braća. Oni su najžešći od naše četvoro djece", kaže Džesika Šajba.

Ona želi da nastavi projekat fotografisanja Boa i Tea i želja joj je da od toga jednog dana napravi knjigu. Sredstva od prodaje te knjige bila bi namijenjena centru za zbrinjavanje životinja u Santa Kruzu.

Izvor: blic.rs

1811beba8

1811beba7

1811beba6

1811beba5

1811beba4

1811beba3

1811beba2

Portal Analitika