Politika

POPOVIĆ: Krivica je prevashodno na nama

1711Andrija_Popovic
L
iberalna partija je saopštila da je postigla loš rezultat na lokalnim izborima na Cetinju i Petnjici i čestitala DPS-u na izbornim pobjedama, kao i svim partijama koje su ušle u lokalne parlamente.

POPOVIĆ: Krivica je prevashodno na nama
Portal AnalitikaIzvor

„Pokazala su se kao nerealna naša očekivanja da možemo očuvati parlamentarni status na Cetinju i ostvariti ga na prvim lokalnim izborima u obnovljenoj Opštini Petnjica, u postojećim okolnostima. Krivica prevashodno leži na nama, jer za godinu, od kada smo povratili parlamentarni status na državnom nivou i konsolidavali stranku, nismo uspjeli izgraditi, odnosno povratiti nekadašnju partijsku infrastrukturu u ove dvije opštine, saopštio je predsjednik LP Andrija Popović.

Kao je naveo u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika, liberali će u Prijestonici i Petnjici krenuti od početka, do kraja godine osnovati Opštinske odbore i u podmlađenom sastavu pokušati povratiti nekadašnji ugled.

„Posebno šokantno djeluje činjenica da nosilac izborne liste Liberalne partije “Za nas Petnjičane-nego što“ Nasuf Korać, nije imao pravo glasa u svojoj Opštini Petnjica, iako je Opštinska izborna komisija proglasila našu izbornu listu i njega kao nosioca, to je nezabilježen primjer u istoriji, ne samo crnogorskih izbora“, ističe Popović.

„Čestitamo DPS-u na izbornim pobjedama na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici, kao i svim ostalim političkim subjektima koji su ušli u lokalne parlamente, kao i građanima koji su u velikom broju izašli na lokalne izbore“, zaključio je Popović.

foto: rtcg.me

Portal Analitika