Abiznis

EPCG: Stalno zaposleno još 88 radnika

17epcg
U
govor o radu na neodređeno vrijeme početkom oktobra potpisalo je 88 radnika Elektroprivrede, dok bi do kraja godine to trebalo da uradi još njih desetak, najavljeno je iz kompanije.

EPCG: Stalno zaposleno još 88 radnika
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Odbora direktora EPCG, Srđan Kovačević, kazao je da bi prema njegovim saznanjima do kraja godine ugovor o radu na neodređeno vrijeme trebalo da potpiše još desetak zaposlenih, prenosi list Elektroprivreda.

“Rad u EPCG, pored niza benefita, nosi i veliku odgovornost, zbog čega treba da nastavite s rezultatima koji su vas kvalifikovali za stalni radni odnos”, kazao je Kovačevič na svečanosti povodom potpisivanja ugovora.

Iz kompanije su objasnili da je, od 299 zaposlenih na određeno vrijeme, ugovor o stalnom zaposlenju potpisalo 88 radnika, koji su ostvarili najbolje rezultate. Njihov prijem u stalni radni odnos omogućen je realizacijom programa dobrovoljnog odlaska iz kompanije uz isplatu otpremnina, koji su ove godine iskoristila 73 radnika.

Cilj programa dobrovoljnog odlaska u penziju je poboljšanje starosne strukture zaposlenih u EPCG.

Stalni radni odnos u EPCG je od septembra prošle godine zasnovalo skoro 200 radnika. Istovremeno je mogućnost sporazumnog odlaska iz kompanije uz isplatu otpremnina iskoristilo 445 zaposlenih.

(MINA-BUSINESS)

Portal Analitika