Društvo

Psiholog Marica Stijepović sjutra u Roditeljskom kutku

1711kutak
T
rudnoća, pripreme za porođaj, zatim i najznačajniji događaj - dolazak bebe promjene su koje vrlo često „prodrmaju“ živote roditelja, o kojima će u ponedjeljak, 18. novembra moći da razgovaraju sa Maricom Stijepović, psihologom i porodičnim terapeutom u Savjetovalištu za roditelje, Roditeljski kutak.

Psiholog Marica Stijepović sjutra u Roditeljskom kutku
Portal AnalitikaIzvor

Okupljanje u Roditeljskom kutku će početi u 18 sati u Donatorovoj prodavnici Kidsland na Starom Aerodromu u Podgorici, a svi zainteresovani roditelji koji žele da prisustvuju mogu da se prijave putem mail adrese roditeljski.kutak@roditelji.me

Zainteresovani roditelji se mogu prijaviti za ovo ali i sva naredna okupljanja u Roditeljskom kutku u Donatorovim radnjama Kidsland u Delti i na Starom aerodromu, nakon čega će biti redovno obavještavani o temama i gostima.

Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila sopstveni prostor za okupljanja sa roditeljima.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja – šta je normalno i oko čega ne treba brinuti, i kako savladati male prepreke koje se tokom dojenja mogu javiti….

Portal Analitika