Politika

SNP: Mandat u Petnjici jedan ali - vrijedan

1711snp
S
ocijalistička narodna partija Crne Gore smatra da je na održanim lokalnim izborima potvrdila rejting stranke koja se, kako kažu, bori za rješavanje socijalnih problema svih u Crnoj Gori. Iz SNP-a ističu da su zadovoljni rezultatom u novoformiranoj opštini Petnjici, te da znaju da je mandat jedan, ali vrijedan.

SNP: Mandat u Petnjici jedan ali - vrijedan
Portal AnalitikaIzvor

- SNP CG ističe da je ponosan na svaki glas kojim joj je ukazano povjerenje, jer je to glas iskrenosti, razuma i hrabrosti. Za SNP je svaki čovjek veliki i on će biti u centru našeg djelovanja. Borba za pravedniju, demokratskiju i prosperitetniju Crnu Goru se nastavlja. Posebno nam daje za pravo činjenica, da je SNP u novoformiranoj opštini Petnjica, suprotstavljena vladajućim partijama, dobila jedan ali vrijedan mandat, dokazujući na taj način svoju građansku orijentaciju i otvorenost za sve koji žele dobro svome narodu bez obzira na nacionalnu, vjersku i drugu pripadnost, ističe se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Iz SNP-a su kazali da će u sva tri lokalna parlamenta nastojati da obezbijede poboljšanje uslova života i teške ekonomsko socijalne krize u kojoj se nalaze stanovnici ovih opština, kako kažu, bez obzira za koga su glasali.

Portal Analitika