Politika

SDP Petnjica: Izborni rezultat dokaz trenda rasta

sdp
S
DP Petnjica ističe zadovoljstvo zbog izvanrednog rezultata na lokalnim izborima u Petnjici, a ovo je dokaz trenda rasta SDP na teritoriji cijele Crne Gore, koji će se nastaviti i u budućem periodu, navodi se u saopštenju ove partije dostavljenom Portalu Analitika.

SDP Petnjica: Izborni rezultat dokaz trenda rasta
Portal AnalitikaIzvor

Lokalni SDP Petnjica je, kako kažu, ponosan na svoj način vođenja ove kampanje, koja je bila bazirana "na znanju, mladosti, radu, iskustvu, mudrosti".

- O snazi koju ova partija ima na teritoriji Opštine Petnjica najbolje govori podatak da je SDP na ovim lokalnim izborima pobijedila na 9 od 17 biračkih mjesta, čak je na jednom mjestu razlika između SDP i glavnog konkurenta bila trocifrena. Govoreći o statističkim pokazateljima ne može a da se ne pomene popravljen rezultat za 67 odsto u odnosu na prethodni samostalni nastup 2002. godine, ističe se u saopštenju.

u SDP-u smatraju da u Petnjici mora postojati dijalog između političkih subjekata, a sve to u cilju što bolje usluge građanima.

- Sa 11 mandata opravdaćemo povjerenje građana i bićemo im na usluzi boreći se za njihova prava, a u skladu sa istinom i pravdom koje su nam uvijek bile vodilje za dalje. Imajući u vidu da je u kampanju u Petnjici bila uključena cijela država sa svojom mehanizacijom i drugim vrstama pomoći, a sve na strani naših političkih protivnika, mi pozivamo da svi oni nastave svoje akcije i ulaganje u našu opštinu kako bi olakšali razvoj i konstituisanje Opštine Petnjica, zaključuje se u saopštenju.

 

 

Portal Analitika