Politika

BOJANIĆ: Opozicija da preispita priznavanje rezultata

mladenslajd
O
pozicija treba da preispita priznavanje rezultata lokalnih izbora, jer je Demokratska partija socijalista (DPS), nastavila i pojačala praksu zloupotrebe državnih resursa, smatra šef poslaničkog kluba Pozitivne Crne Gore, Mladen Bojanić.

BOJANIĆ: Opozicija da preispita priznavanje rezultata
Portal AnalitikaIzvor

Komentarišući rezultate lokalnih izbora na kojima je DPS osvojio apsolutnu vlast na Cetinju i u Mojkovcu, dok mu u Petnjici za to nedostaje jedan mandat, Bojanić je rekao da takav ishod posljedica povećanih zloupotreba.

„Što se Pozitivne tiče ne možemo biti razočarani u svoj rezultat, jer su ovo naši prvi lokalni izbori na Cetinju, na kojima smo na drugom mjestu. Nije nam samo to bila ambicija jer smo mislili da će Cetinjani kazniti DPS“, kazao je Bojanić Danu.

On je naveo da će u Pozitivnoj analizirati rezultate, i, kako je kazao, vidjeti da li se ima smisla baviti politikom kada institucije koje treba da štite od zloupotreba, daju „vjetar u leđa DPS-u“.

„Čeka nas ozbiljan razgovor unutar partije, kao i sa ostalim opozicionim strankama, da bismo vidjeli koji je najbolji odgovor na očigledne zloupotrebe“, kazao je Bojanić.

Portal Analitika