Vaterpolo

TJVL: Dvije pobjede i remi crnogorskih timova

VaterpoloLopta1
D
vije pobjede i remi, skor je crnogorskih vaterpolo timova u Jadranskoj ligi – trijumfe su upisali Budva i Jadran, a remi Primorac.

TJVL: Dvije pobjede i remi crnogorskih timova
Portal AnalitikaIzvor

Vaterpolisti Budve pobijedili su na svom bazenu ekipu Medvešćaka 15:12 (6:2,2:4,3:5,4:1). Najefikasniji u ekipi Budve bio je Miljan Popović sa 4 gola, po dva su postigli Đurđić, Lobov, Ćetković, a po jedan Vukmirović, Marko Konatar, Semjuels, Ivančević i Paškvalin. Kod gostiju istakao se Samodol sa 4 gola, tri je upisao Šarić, po dva Kolar i Geratović, a jedan Stojanović.

Jadran je u Herceg Novom savladao Mornar rezultatom 7:6 (3:3,1:1,2:0,1:2) i to mu je šesta pobjeda u Jadranskoj ligi. Novljane je do pobjede vodio Kovačić sa tri gola, dva je postigao Sekulić, a po jedan Moskov i pješivac. Kod Mornara najbolji su bili Čagalj i Đogaš sa po dva gola, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Lozina i Ban.

Primorac je u Splitu igrao neriješeno 10:10 (1:2,3:0,3:5,3:3) protiv Jadrana. Strijelci za Splićane bili su Vukić sa 4 gola, Divković sa 2, dok su po jedan postigli Jaić, Vegar, Rabadan i Banovac. Kotorane je predvodio Murišić sa 4 gola, po dva su upisali Danilović i Đurović, a po jedan Vukasović i kriještorac.

Portal Analitika