Region

Mišković: Optužnica protiv mene nije dobra za Srbiju

miskovic
U
nastavku izlaganja odbrane pred Specijalnim sudom u Beogradu vlasnik "Delta Holdinga" Miroslav Mišković rekao je da nikada nije oštetio državu, da uredno plaća porez, ističući da optužnica protiv njega nije dobra za Srbiju jer joj nema napretka bez domaćeg investitora.

Mišković: Optužnica protiv mene nije dobra za Srbiju
Portal AnalitikaIzvor

"Ovo je uvreda, uvreda, uvreda, uvreda za Miškovića koji je vodeći privrednik u regionu"”, naveo je vlasnik "Delta holdinga" napominjući da je biznis njegova ljubav, život i hobi”.

Više puta je ponovio da je cio proces protiv njega besmislen, a veći dio odbrane je posvetio objašnjavanju zašto misli da optužnica nije osnovana, ukazujući da način poslovanja za koji je optužen diktira tržišna privreda.

Mišković je pored ostalog rekao da je sa “Maksijem” urađeno isto što i sa putarskim preduzećima za čije je oštećenje optužen, prenosi Blic.

"“Optužnica nije ekonomski potkrepljena i ja je u cjelosti odbacujem. Kako mogu kroz kredit da postanem vlasnik? U optužnici su navedene reči ekonomski nemoguće...to nema veze ni sa čim jer to ne može tako da se napiše"”, rekao je Mišković.

 

Portal Analitika