Region

BLIC: Golišava savjetnica se kamuflirala i sa zakašnjenjem se pojavila na Diplomatskoj akademiji

okvanja11
M
lada savjetnica Vanja Hadžović u srijedu se prvi put pojavila na predavanjima na Diplomatskoj akademiji iako su predavanja počela još pre dvije nedelje. Samim tim se nameće i pitanje da li su savjetnici, poznatoj po golišavim slikama, časovi na ovoj prestižnoj Akademiji uopšte potrebni, piše beogradski Blic.

BLIC: Golišava savjetnica se kamuflirala i sa zakašnjenjem se pojavila na Diplomatskoj akademiji
Portal AnalitikaIzvor

Kako kaže sagovornik “Blica”, ona je značajno promijenila fizički izgled, pa su je ostali polaznici jedva prepoznali.

- Potpuno je promijenila fizički opis, do neprepoznatljivosti. Sada ima svetlu kosu, zakopčana je do grla, svedeno obučena i potpuno neprimjetna - kaže za naš list jedan od polaznika i dodaje da je pisanje “Blica” tema koja se izbjegava u toj instituciji.

okvanj
Jedan od kandidata koji nije primljen na Akademiju u septembru kaže da je razočaran i poražen zbog toga što je prilika za usavršavanje pružena ljudima koji je ne zaslužuju.

- Zamislite da se poslije dvije nedjelje prvi put pojavim na predavanjima. Da sam primljen, letio bih na predavanja. Sramota - kaže za “Blic” mladi čovjek koji je želeo da ostane anoniman.

Hadžovićeva nije jedina koja je na Diplomatsku akademiju primljena preko veze, kršeći pravila neophodna da bi neko postao dio ove nekada prestižne institucije. Redakciji “Blica” juče se javilo više ljudi koji su se žalili na uslove prijema, gomilu nepravilnosti i neregularnosti, pozivanja na vezu.

 

 

Portal Analitika