Društvo

Kaluđerović pozvao NVO na saradnju u dijalogu o članstvu u NATO

kaludjerovicok0611
N
acionalni kordinator za NATO Nebojša Kaluđerović razgovarao je sa predstavnicima civilnog društva, odnosno nevladinih organizacija koje su se opredijelile da im jedna od aktivnosti bude i promocija NATO integracija Crne Gore.

Kaluđerović pozvao NVO na saradnju u dijalogu o članstvu u NATO
Portal AnalitikaIzvor

Kaluđerović je na saatanku održanom u petak, 15. novembra 2013. godine istakao da saradnja sa nevladinim sektorom predstavlja važan segment sprovođenja komunikacionih smjernica i naglasio otvorenost Savjeta za članstvo u NATO, kada je riječ o saradnji sa svim odgovornim činiocima javnog života. On je iskazao spremnost i otvorenost komunikacionog tima, na čijem je čelu, za saradnju u brojnim aktivnostima koje nevladine organizacije sprovode na ovom planu. I nevladine organizacije su sa svoje strane potvrdile spremnost na saradnju.

Na sastanku su razmotreni različiti oblici zajedničkih aktivnosti. Istaknuta je potreba bolje komunikacije, u cilju objektivnog i argumentovanog informisanja i edukacije građana Crne Gore o ovom važnom pitanju od nacionalnog značaja. Na sastanku je rečeno da bi na tu temu svi činioci društva trebalo da daju doprinos.

Poziv na sastanak je bio upućen svim nevladinim organizacijama koje se bave ovim pitanjem, pa i onim koje se protive članstvu Crne Gore u NATO-u.

 

 

Portal Analitika