Društvo

MUP: Unutrašnja kontrola će tek saopštiti nalaz o Mojkovcu

1511zgradamupa
O
djeljenje za unutrašnju kontrolu rada policije nije završilo kontrolu povodom sastanka održanog 8. novembra u prostorijama OB Mojkovac, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

MUP: Unutrašnja kontrola će tek saopštiti nalaz o Mojkovcu
Portal AnalitikaIzvor

Iz Ministarstva su reagovali na novode Portala Analitike da je unutrašnja kontrola utvrdila da je sastanak koji je u mojkovačkoj policiji organizovao komandir Vitomir Veljović, rođeni brat savjetnika predsjednika za bezbjednost Veselina Veljovića, bio dio redovnih aktivnosti, a ne u svrhu predizborne kampanje u ovom gradu kako su to prenijele „Vijesti“

- Nijesu tačni navodi pojedinih medija da je Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije Ministarstva unutrašnjih poslova utvrdilo da je sastanak održan u prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac u petak 08. novembra 2013. godine bio „dio redovnih aktivnosti“, te da nije organizovan „svrhu predizborne kampanje u ovom gradu“.

Unutrašnja kontrola tek je započela aktivnosti na ispitivanju okolnosti održavanja i sadržaja sastanka, narednih dana će biti nastavljena i tek nakon što se okonča, biće saopšten nalaz, zaključeno je u saopštenju iz MUP-a.

 

 

Portal Analitika