Fudbal

Mihajlović preuzima Sampdoriju, milion po sezoni!

MihajlovicS
S
iniša Mihajlović će naredne neđelje postati trener Sampdorije. Srbija ne može da mu garantuje ni pola novca koji će dobiti u Đenovi, uz to, klima oko reprezentacije kao i selektorova slika u javnosti je takva da teško može da nastavi posao, pišu sportske.net

Mihajlović preuzima Sampdoriju, milion po sezoni!
Portal AnalitikaIzvor

Na njegovom angažovanju kada su Đenovljani u pitanju najviše insistira predsjednik Garone. Jedan od najbogatijih Italijana je spreman da Mihajloviću plati oko milion eura po sezoni, ali garantuje dovođenje tri vrhunska igrača u januaru, kako bi tim izborio opstanak bez problema.

Mihajlović će potpisati ugovor do kraja sezone, koji će automatski biti produžen ako izbori opstanak. Srpski selektor će biti sedmi najplaćeniji u Seriji A. Ispred ostaju Benitez, Macari, Konte, Alegri, Garsija i Montela koji je dobio povišicu od ove sezone.

Dakle, Siniša Mihajlović će danas voditi posljednji put Srbiju u zvaničnom meču, on će sjeđeti na klupi protiv selekcije novinara u utorak, ali to nije meč u FIFA kalendaru, i poslije svega što se dešavalo predstavlja lakrdiju.

Portal Analitika