Politika

Bogdanović: Naš rezultat je što Crna Gora osjeća buđenje Cetinja

1411cetinjedpskonvencijaok
M
i smo već pobjednici, jer su u našoj pobjedi sažeti naši rezultati. A naši rezultati su u tome što čitava Crna Gora osjeća da se Cetinje budi, da će naš grad dobiti i imati ono što pripada Prijestonici, kazao je Aleksandar Bogdanović,  nosilac liste "Da pobjedi Cetinje - Milo Đukanović", na završnoj konvenciji Demokratske partije socijalista DPS u Prijestonici.

Bogdanović: Naš rezultat je što Crna Gora osjeća buđenje Cetinja
Portal AnalitikaIzvor

Bogdanović je kazao da će Cetinje pobjediti sa Demokratskom partijom socijalista, jer kako je kazao, ta partija poštuje druge.

"Pa i onda kada ti drugi ucjenjuju, manipulišu i podmeću, kako to čine ovih dana", kazao je on.

DPS-ov kandidat za odbornika Jovan Martinović kazao je da na listi te partije nema manipulatora.

"Na našoj listi nema onih koji na svakim novim izborima nastupaju u drugoj partiji. Na našoj listi ne postoji niko drugi do Cetinjani, od Cetinjana, spremni da se oduže svom gradu", rekao je Martinović

Tokom završne konvencije Martinović je uputio pitanja političkim protivnicima.

"Pitaćemo one koji se predstavljaju kao opozicija u poziciji da li će nakon subotnjeg poraza napustiti funkcije koje pokrivaju u Prijestonici Cetinje?  A o onima, koji se žele po svaku cijenu distancirati od sopstvene partije, najbolje će reći činjenica da se danas cetinjskoj mladosti nude kao opozicionari, a da su ne tako davno bili ministri u Vladi DPS-a. I tada su bili jedini koji nijesu uradili ništa za sopstveni grad", kazao je Martinović.

Rukometaš Igor Marković, takođe kandidat za odbornika, kazao je da kao sportista zna koliko je truda neophodno uložiti za svaku pobjedu.

"I baš zato, prepoznajući koliko je energije i truda uloženo u proteklom vremenu – apsolutno sam siguran da će i ovog puta Cetinje sasvim zasluženo pobijediti! Iza naše liste, stoje vaši rođaci, komšije i prijatelji. Iza naše liste, stoje Cetinjani koji vole svoj grad. Iza naše liste, stoje oni koji su jednostavno bolji", naglasio je on.

Izvor: CdM

 

Portal Analitika