Politika

KRIVOKAPIĆ: Pokazaćemo da vlast na Cetinju može biti poštena

1411krivokapicok
S
DP je planirala samostalni izlazak na lokalne izbore na Cetinju i odluku da ne ulazimo u postizbornu koaliciji sa DPS-om nijesmo donijeli ishitreno, izjavio je predsjednik parlamenta i lider SDP-a Ranko Krivokapić u emisiji „Načisto“ TV Vijesti, autora Petra Komnenića.

KRIVOKAPIĆ: Pokazaćemo da vlast na Cetinju može biti poštena
Portal AnalitikaIzvor

 

Ističući da je SDP jedina stranka „na pravoj strani istorije u zadnjih 20 godina“, Krivokapić je najavio da će u slučaju osvajanja vlasti sa DF-om i Pozitivnom na Cetinju sprovesti reviziju poslovanja opštine.

- Pokazaćemo da vlast na Cetinju može biti kompetentna i poštena - istakao je Krivokapić.

On je ponovio da afera Snimak mora dobiti epilog, na čemu insistira i Evropska komisija.

- Sačekaćemo nadležne organe da završe posao jer ne bih da se miješam u rad tužilaštva. Temeljne stvari kao što su EU i NATO integracije su postala baština ovog društva od momenta kad smo ušli u koaliciju sa DPS-om prije 15 godina - podvukao je Krivokapić.

On je kazao da je i SDP bila žrtva političke korupcije u prethodnom periodu, ali da socijaldemokrate nemaju dovoljno čvrstih dokaza za tu tvrdnju. Naveo je primjer kupovine odbornika SDP-a u Andrijevici.

- Mi smo najveći konkurent DPS-u, što se vidi u kampanjama u Petnjici i na Cetinju. Koalicija svakako nije bila brak iz ljubavi - rekao je Krivokapić.

Portal Analitika