Fudbal

Henes zaplakao na Skupštini Bajerna

HenesPlace
P
redsjednik minhenskog Bajerna Uli Henes zaplakao je na tradicionalnoj godišnjoj Skupštini kluba pred 4.000 ljudi u "Audi Domu", jer se bliži trenutak kada će Sud donijeti odluku o stepenu njegove krivice u utaji poreza za koji se tereti.

Henes zaplakao na Skupštini Bajerna
Portal AnalitikaIzvor

 

U trenutku kada su svi u sali bili egzaltirani podatkom da je njemački fudbalski gigant ostvario rekordan profit u 113 godina dugoj istoriji (461 miliona eura), Henes je za govornicom puštio suzu i otvorio dušu...

''Napravio sam veliku grešku što nijesam prijavio zaradu van Njemačke. Ali nijesam iznio milione iz zemlje - poručio je legendarni Henes briznuvši u plač dok su se u sali mogli čuti pokliči podrške: "Uli, Uli, Uli!"

Navijači Bajerna i članovi kluba su stojeći aplaudirali čovjeku koji je 40 godina kao igrač, trener i funkcioner prisutan u Bajernu.

- Čvrsto vjerujem u bavarski pravosudni sistem - nastavio je Henes, čiju su gotovo svaku rečenicu pratili aplauzi i riječi podrške prisutnih na Skupštini.

- Nadam se da će ova priča imati srećan kraj u martu. Ako mi i od tada bude dozvoljeno da i dalje budem u Bajernu obećavam vam da ću služiti klubu sve dok ne budem prestao da dišem - ovim riječima završio je dirljiv govor predsjednik Bajerna. (sportal)

Portal Analitika