Politika

POPOVIĆ: Cetinje da bude istinska prijestonica

lpok
L
iberalna partija će učiniti da Cetinje bude istinska prijestonica , da bude središte Crne Gore , da bude mjesto ponosnih i radnih ljudi, da bude centar Crne Gore, ono što je vazda bilo. Vršićemo priisak na Vladu Crne Gore da napravi privredni ambijent koji će garantovati da Cetinje bude za Crnu goru ono što je bilo vjekovima, naš sveti grad, naš ponos i izlog Crne Gore- poručio je sa završne konvencije Liberalne partije i predstavljanja njihovih kandidata sa liste „Za Cetinje nego što“ na lokalnim izborima koji će se u prijestonici održati u subotu, predsjednik LPCG Andrija Popović.

POPOVIĆ: Cetinje da bude istinska prijestonica
Portal AnalitikaIzvor

Koordinator Liberalne partije za Cetinje Zdravko Šoć je ocijenio je da se značaj ovih lokalnih izbora najbolje vidi po „broju relevantnih učesnika, kao i finansijskom iznosu sredstava koja su ti politički subjekti uložili u svoje kampanje“.

On je naglasio da iako je sada riječ o lokalnim izborima , veoma je važno ko će pobijediti.

-Pobjednik na ovim lokalnim izborima će kreirati budući put i prijestonice i Crne Gore.A naš put je članstvo u NATO i članstvo u zajednici demokratskih država –Evropskoj uniji- naglasio je Šoć.

 

 

 

Portal Analitika