Politika

Đukanović: Lekić klečao u Vašingtonu da nam se ne da pravo na referendum

milo
P
redsjednik DPS-a Milo Đukanović nakon završne konferencije te partije u Mojkovcu poručio da je siguran u pobjedu na lokalnim izborima u toj opštini.

Đukanović: Lekić klečao u Vašingtonu da nam se ne da pravo na referendum
Portal AnalitikaIzvor

On je naveo da je DPS kako bi oslobodio Mojkovac vlasti 12 godina mukotrpno radila na tome.

"Nema nikakve sumnje da je Mojkovac krenuo uzlaznom putanjom i da smo za četiri godine pokazali da imamo i umijeće i političku energiju", kazao je prvi čovjek DPS-a.

Đukanović kaže da DPS ima želju i visok stepen odgovornosti da riješi naslijeđene probleme u Mokovcu.

"Licemjerno je do zla boga neodgovorno pitati nekoga zašto za četiri godine nijesi ispravio sve ono što sam ja upropaštavao. I želim da kažem da sam spreman da sa čela Vlade koju ću predvoditi u narednom periodu pomognem ljude koji će voditi Mojkovac, budući razvoj Mojkovca biće situiran u oblasti turizma i proizvodnje hrane", poručio je Đukanović.

On kaže da je DPS pripremio dobru plansku dokumentaciju za valorizaciju Bjelasice.

"Sve ovo što govorim sam pet puta premjerio prije nego što sam podijelio sa vama. Ubijeđen sam da se Crna Gora dobro razvija. Možete li vjerovati nekome da poštuje ono što je žrtva mojkovačke bitke onome istome koji je 1999. stao uz Miloševića. Koji je bio ambasador velikorspkog nacionalizma. Možete li vjerovati tome ko je 2006. klečao na koljenima u Vašingtonu da se Crnoj Gori ne da pravo na referendum", zaključio je Đukanović. (Portal RTCG)

 

Portal Analitika