Društvo

Rasvijetljene tri teške krađe počinjene u Podgorici

haps
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Podgorica su, 12. novembra 2013. godine, podnijeli izvještaj protiv E.G. (16), B.G. (14) i S.A. (14), svi nastanjeni u Podgorici, zbog osnovane sumnje, da su počinili tri krivična djela teška krađa, saopšteno je iz Uprave policije.

 Rasvijetljene tri teške krađe počinjene u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Sumnja se, da su E.G., B.G. i S.A., juče, počinili tešku krađu, na način što su, kako se sumnja, po dolasku do objekta “Konjički centar” – vlasništvo kompanije “13 jul - Plantaže”, lociranom u ulici Sitničkoj u Podgorici, obili vrata na pomenutom objektu i iz unutrašnjosti otuđili 100 metalnih konstrukcija ležaja. Oni su, potom, kako se sumnja, utovarili metalne konstrukcije na zaprežno vozilo, ali nijesu uspjeli da se sa otuđenim stvarima udalje sa lica mjesta, jer su ih policijski službenici spriječili u tome.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.

E.G., B.G. i S.A. se sumnjiče za tešku krađu počinjenu 11. novembra 2013. godine, na štetu ustanove “Sportski objekti” d.o.o. iz Podgorice, kojom prilikom su, sumnja se, otuđili metalnu kapiju, metalna vrata i metalni prozor, koje su potom prodali.

I o ovom događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.

Ova tri lica se sumnjiče i za tešku krađu počinjenu u julu ove godine na štetu fizičkog lica iz čijeg su objekta lociranog u selu Dušići u Tuzima, sumnja se, otuđili 50 litara alkoholnog pića i 12 aluminijumskih cijevi za navodnjavanje vinograda, kao i električne kablove koje su prethodno demontirali sa elektro – instalacije u objektu. Otuđene predmete su sumnja se prodali.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.

 

Portal Analitika