Abiznis

M:tel: Novi Pink paketi

mtel
O
d danas korisnici novih Pink paketa m:tel-a mogu da prate 35 Pink kanala, kao i 4 Arena Sport kanala na svom mobilnom telefonu, tabletu ili laptop računaru, saopšteno je iz m:tela.

M:tel: Novi Pink paketi
Portal AnalitikaIzvor

U ponudi su postpaid paketi PINK I PINK MEGA uz koje, po cijeni mjesečne pretplate od 15 ili 35 eura, korisnici dobijaju neograničen pristup i korišćenje Pink i Arena Sport kanala, kao i mobilni Internet i ostale benefite. U sklopu pretplate korisnik prilikom potpisivanja ugovora u zavisnosti od odabranog paketa dobija 4GB odnosno 35 GB besplatanog Internet saobraćaja po maximalnoj brzini, kao i neograničene razgovore u 068 mreži, besplatan roming u Srbiji i Sloveniji.

Neograničeni Internet saobraćaj koji je uključen u pretplatu troši se po maksimalnoj brzini, a zatim se brzina smanjuje, pri čemu se saobraćaj ne tarifira. Novi postpaid PINK i PINK MEGA paketi su jedinstveni postpaid paketi koji korisniku daju mogućnost praćenja Pinkovih kanala + Arena sport kanala, potpuno besplatno sve dok koriste ovaj paket, bilo na mobilnom telefonu ili putem web-a (jedan uređjaj može biti aktivan u jednom trenutku)

Ako korsnik ipak radije koristi prepaid, potrebno je da odabere PINK MOBILE multimedijalni prepaid paket za samo 4 eura i dobija 7 dana pristupa omiljenim TV sadržajima.

Aktivacija pristupa Pink kanalima i Arena kanalima vrši se pomoću koda *105*1*1#. Pri aktivaciji kartice korisnik će dobiti kod (šifru) za pristup PINK / Arena TV kanalima  www.klikpink.me koji će biti validan sve dok korisnik redovno izmiruje svoje račune. Ukoliko korisnik u nekom trenutku bude odjavljen sa servisa zbog neizmirivanja računa, a u međuvremenu izmiri svoja dugovanja potrebno je da se sam ponovo prijavi na servis pomoću koda *105*1*1#. Kod (šifru) može koristiti za pristup kanalima na android aplikaciji, mobilnoj i web verziji sajta.

Putem mobilnog telefona korisnicima m:tel-a na dlanu su: najsvježije informacije, uputstva, savjeti, preporuke i servisi putem jedinstvene korporativne aplikacije m:go, Facebook stranice Mtel Imate prijatelje, web site-a www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa pozivom broj 1600.

 

 

 

Portal Analitika