Fudbal

Manćini zove Terija u Tursku

TeriCelsi
R
oberto Manćini je sačinio listu potencijalnih pojačanja za januar, listu koja će biti predata Upravnom odboru turskog kluba na razmatranje i lista na kojoj prednjači ime Džona Terija.

Manćini zove Terija u Tursku
Portal AnalitikaIzvor

Iskusni fudbaler Čelsija narednog ljeta ostaje bez ugovora sa Čelsijem i turski klub se nada da će bogatom ponudom uspjeti da privoli Terija i ovog iskusnog fudbalera ponovo spoji sa nekadašnjim saigračem, Didijeom Drogbom.

Čelnici Galatasaraja će na sjednici Upravnog odbora razmatrati Manćinijevu ideju, ali Italijan je već dobio zeleno svijetlo i uvjerenje da će se njegove ideje za prijelazni rok podržati.

Ono što može da predstavlja problem kod dovođenja Terija je činjenica da je 32-godišnji defanzivac vraćen u prvi tim od strane Murinja, te veza koju imaju Englez i Portugalac sigurno će biti prioritet kada Teri bude odlučivao o svojoj sudbini.

Ipak, kako nema jasne garancije o produžetku saradnje, Terija će sigurno privući unosna ponuda bogatih Turaka, o kojoj će morati da promisli prije nego donese konačnu odluku.

Portal Analitika