Politika

RADUNOVIĆ: Miško, neću u blato!

1211slavenPOCETNA
P
redsjednik Odbora za evropske integracije Slaven Radunović reagovao je na intervju poslanika DPS-a Miodraga Vukovića dat Portalu Analitika. Radunović u izjavi za Portal Analitika kaže da je Vuković svoje kolege koji su glasali za amandman Odbora za evropske integracije proglasio neznavenim.

RADUNOVIĆ: Miško, neću u blato!
Portal AnalitikaIzvor

- Poziv političara je zaista ponekad težak i neprijatan. Koliko god želite da sa javnošću i kolegama komunicirate preciznim i jasnim stavovima, koji su prije svega utemeljeni na istini i ličnim saznanjima, to nije uvijek moguće. Postoje ljudi koji su navikli da funkcionišu isključivo u blatu laži i uvreda i osnovni instrument političke borbe im je da vas u to blato uvuku, kako bi vas pobijedili oslanjajući se na svoje iskustvo. Danas se Miodrag-Miško Vuković, da bi sačuvao svoju predpenzijsku slobodu da daje izjave o svemu i svačemu ispred partije, našao izmedju čekića i nakovanja: da bi sačuvao poziciju čekića - svog Šefa, svoje kolege poslanike DPS je proglasio neznavenim. To me ne bi mnogo pogodilo, sami su izabrali, da nije izgovorio kako sam ja, kao predsjednik Odbora za evrointegracije zaveo naivne i neiskusne kolege iz njegove partije i obezbijedio konsenzus oko amandmana Odbora na skupštinsku Rezoluciju. Još je to nazvao gnusnom prevarom. Naravno, istina je poznata javnosti. Svi predlagači nisu bili prisutni, pa im nismo mogli ponuditi amandman na prihvatanje, tako da smo jednoglasno sročili tekst koji će ići na plenum.

E, pa, Miško, neću u blato. Ti si u njemu do nosa, jer je to bila cijena tvog opstanka u politici. Nadam se da će se naći novinar koji će kod članova Odbora, koji su prisustvovali sjednici, provjeriti šta je istina, a najbolje bi bilo da kontaktiraju Šehovića i Damjanovića, jer su i oni predlagači Rezolucije, zaključio je Radunović.

 

 

Portal Analitika