Politika

BOJOVIĆ: Opozicija ima većinsku podršku na Cetinju

1211Bojovic

Cetinje zaslužuje da, pored velikih zasluga za obnovu crnogorske države, postane i prijestonica crnogorske demokratije. Već sada je jasno da Pozitivna, SDP, Građanski front i Pravedna imaju u rukama izbornu pobjedu i većinsku podršku birača u Prijestonici Crne Gore, saopštio je predsjednik političkog kluba Pravedna Crna Gora Rade Bojović.

BOJOVIĆ: Opozicija ima većinsku podršku na Cetinju
Portal AnalitikaIzvor


Iz Pravedne kažu da se pet dana prije održavanja izbora na Cetinju naziru izvjesni izborni rezultati.



"Raspoloženje građana je takvo da opozicija ima nespornu većinu. Svi pokušaji DPS-a da svoju zakovanu manjinu pretvori u većinu su u granicama političke fantastike, čime se stvaraju uslovi za početak krupnih političkih promjena u Crnoj Gori."



U saopštenju Bojović ističe da nova reformatorska vlast na Cetinju mora biti promovisana odmah nakon objavljivanja zvaničnih izbornih rezultata i niko iz opozicije nema pravo da iz bilo kog razloga odlaže formiranje parlamentarne većine.



"Ovoga puta, crnogorska opoziciona i demokratska javnost očekuje političku odlučnost i nedvosmislenu spremnost svih koji su dobili podršku građana radi promjene vlasti i konačnog odlaska DPSa u opozicione klupe", zaključuje Bojović.

Portal Analitika