Abiznis

MA: Paketi za post sezonu- Beč, grad koji treba da upoznate

maa
K
ompanija Montenegro Airlines je u svoju ponudu uvrstila prodaju aranžmana. Svi koji žele da posjete Beč, nekadašnju prijestonicu austrougarske monarhije sa njenim kulturnim znamenitostima, moći će to da urade u organizaciji nacionalnog avio-prevoznika, saopšteno je iz MA.

MA: Paketi za post sezonu- Beč, grad koji treba da upoznate
Portal AnalitikaIzvor

Trodnevni i četvorodnevni aranžmani koji obuhvata posjetu dvorcu Holfburg, obilazak Nacionalne biblioteke, Austinijanove crkve, poznate škole jahanja, kraljevske kapele, Opere, Katedrale Sv. Stefana, parlamenta, Univerziteta i izlet do dvorca Šenbrun iznose svega 259, odnosno 289 eura.

Paket aranžmani obuhvataju cijenu avio-prevoza, transfera i smještaja u hotelima sa 4 zvjezdice na bazi noćenja sa doručkom.

Iz nacionalne avio- kompanije poručuju da je Beč grad kojeg ćete zavoljeti i kome ćete se vraćati i uvijek ga iznova otkrivati. Svim zainteresovanim putnicima službe Montenegro Airlinesa stoje na raspolaganju, dok se detaljna informacija o aranžmanima nalazi na kompanijskom portalu.

Iz Montenegro Airlinesa najavljuju i aranžmane za druge evropske metropole ka kojima nacionalni avio-prevoznik saobraća.

 

 

Portal Analitika