Fudbal

Mihajlović u Sampdoriji?

1111sinishaM
I
talijanski mediji prenose da će selektor Srbije Siniša Mihajlović uskoro preuzeti novu dužnost - mjesto trenera u Sampdoriji.

Mihajlović u Sampdoriji?
Portal AnalitikaIzvor

List "Il secolo XIX" iz Đenove, navodi da će Sampdorija vrlo brzo otpustiti trenera Delija Rosija, jer je uprava nezadovoljna kako stvari na tabeli stoje poslije poraza od Fiorentine sa 2:1. I, prema tom listu, Rosija bi mogao da naslijedi upravo selektor "orlova".

Sampdorija je trenutno 18. na tabeli Serije A, prva ispod crte koja razdvaja timove koji ostaju u ligi i koji je napuštaju. Iako je odigrano tek 12 od 38 kola, taj status ne zadovoljava čelnike kluba iz Đenove, koji su se bacili u potragu za novim rješenjem, jer učinak od dvije pobjede i samo devet bodova na skoro trećini sezone svakako nije ono što su očekivali.

Siniša Mihajlović je njihov "prvi pik", piše "Il secolo XIX". Mihajlović, koji je tokom bogate karijere igrao i u Sampdoriji, i to od 1994. do 1998, mogao bi tako da se vrati u italijanski fudbal u kome je već trenirao Bolonju, Kataniju i Fiorentinu.

rtcg.me

Portal Analitika