Abiznis

VLADA: Dragan Đukanović umjesto Damira Rašketića

vlada
S
lužbenik Ministarstva rada i socijalnog staranja Dragan Đukanović, imenovan je za predsjednika Komisije za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću, odlučila je Vlada. On je na toj funkciji zamijenio Damira Rašketića koji je prošle sedmice podnio ostavku.

VLADA: Dragan Đukanović umjesto Damira Rašketića
Portal AnalitikaIzvor

-Ministar finansija, na osnovu predloga Ministarstva rada i socijalnog staranja, predložio je Vladi Crne Gore da se Dragan Đukanović razriješi dužnosti člana Komisije za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću, na koju je imenovan kao predstavnik Ministarstva rada i socijalnog staranja, jer je predložen za predsjednika ove komisije.

Komisija za kadrovska i administrativna pitanja, kao stalno radno tijelo Vlade nadležno za pitanja predlaganja imenovanja, postavljenja i razrješenja iz nadležnosti Vlade, razmotrila je predlog ministra finansija i, imajući u vidu da je imenovani predložen za predsjednika Komisije, podnijela Vladi predlog da se Dragan Đukanović, predstavnik Ministarstva rada i socijalnog staranja, razriješi dužnosti člana Komisije za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću, zbog imenovanja za predsjednika ove komisije, navodi se u Vladinoj Informaciji.

 

 

Portal Analitika