Ostalo

BOŠKOVIĆ: Unaprijediti paraolimpizam u Crnoj Gori

0711paraolimpijci
M
inistar rada i socijalnog staranja mr Predrag Bošković je sa saradnicima  posjetio Paraolimpijski komitet Crne Gore, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

BOŠKOVIĆ: Unaprijediti paraolimpizam u Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Ministar Bošković je razgovarao je sa predsjednikom Komiteta Igorom Tomićem, sekretarom Dušanom Dragovićem i paraolimpijcima, Marijanom Goranović, Filipom Radovićem i Mirnesom Ramovićem.

Predsednik Komiteta Tomić prisutne je upoznao sa organizacijom Paraolimpijskog komiteta, postignutim rezultatima  i  postavljenim ciljevima  paraolimpijaca za naredni period. Ovu priliku Tomić je iskoristio i da zahvali Ministarstvu rada i socijalnog staranja i ministru Boškoviću na pruženoj podršci  za  realizaciju programskih aktivnosti i učešće paraolimpijaca na medjunarodnim takmičenjima.

0711paraolimpijci2

- Kao Predsjednik Savjeta za brigu lica sa invaliditetom,  ministar Bošković je istakao da će Savjet i u budućem periodu pružati podršku i raditi na promociji i razvoju paraolimpizma u Crnoj Gori kroz omasovljavanje  i povećanje broja sportova i time većeg broja učesnika, saopšteno je iz Ministarstva.

U zanak zahvalnosti na dosadašnjoj podršci  predsjednik Komiteta Tomić uručio  je ministru Boškoviću zahvalnicu za iskrenu podršku razvoju paraolimpijskih sportova  u Crnoj Gori.

 

Portal Analitika