Društvo

Doček na Žabljaku od 300 do 500 eura

7ya
T
uristički radnici Žabljaka uveliko se pripremaju za zimsku sezonu, a pojedini hoteli su već formirali cijene za doček Nove godine. U svim hotelima formirane su cijene smještaja za zimsku sezonu, koje su uglavnom ostale na prošlogodišnjem nivou i kreću se od 24 do 40 eura.

Doček na Žabljaku od 300 do 500 eura
Portal AnalitikaIzvor

Pripreme teku po planu, i Žabljak će i predstojeće zime biti dobar domaćin turistima kazao je direktor TO, Boro Nikolić.

"Kao i svake sezone, svi koji se bave turizmom u Žabljaku, ozbiljno se pripremaju. Svi u gradu se spremamo za zimu i nadamo se dobroj zimskoj sezoni, naravno ne zavisi sve od nas, važno je da bude dosta snijega", kazao je Nikolić.

U većini hotela organizovaće se doček Nove godine, a cijene novogodišnjih aranžmana biće formirane narednih dana, dok su u hotelu "Polar Star" već ponudili cijene koje se kreću od 300 eura za tri dana do 510 eura za sedam dana boravka, kazala je menadžer hotela, Snežana Šibalić.

"Hotel je spreman za zimu, imamo interesovanja, očekujemo dobru posjetu ukoliko zima bude sa dosta snijega, a prve goste očekujemo već sredinom decembra. Za novogodišnje praznike imamo bogat program, goste će zabavljati "Bego bend", Tamburaši, "Starogradski orkestar Boemi", Vesna Perović i gost iznenađenja“, kaže Šibalić.

Na durmitorskim skijalištima cijene karata za žičare i ski liftove, kreću se od devet eura na Javorovači do petnaest eura na Savinom kuku odnosno od šest do osam eura za djecu.

(rtcg.me)

 

Portal Analitika