Društvo

Crveni krst: Prikupljanje pomoći u saradnji sa Merkatorom, Volijem, Maksijem, Lakovićem

0611crveni_krst
C
rveni krst Crne Gore, u saradnji sa kompanijama Mercator/Roda Crna Gora, Voli, Maxi i Laković, kao i nekim lokalnim partnerima, organizuje akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice u Crnoj Gori. Akcija će biti realizovana 9. i 10. novembra, od 9-21h, u Podgorici, Kotoru, Baru, Herceg Novom, Nikšiću, Bijelom Polju, Pljevljima, Beranama, Budvi i Tivtu.
Crveni krst: Prikupljanje pomoći u saradnji sa Merkatorom, Volijem, Maksijem, Lakovićem
Portal AnalitikaIzvor


Kako je saopšteno

Portalu Analitika

iz Crvenog Krsta, u akciju će biti uključeno preko sto volontera ove organizacije, koji će kupcima u prodajnim objektima dijeliti flajere sa informacijama o akciji i


pozvati ih da i oni svojim donacijama daju značajan doprinos, uz poruku "Vaše malo, nekome puno". Vidno će biti istaknute i korpe u kojima se sakuplja pomoć.



Sva prikupljena pomoć će, putem opštinskih organizacija Crvenog krsta, biti distribuirana socijalno najugroženijim porodicama u svim crnogorskim opštinama, u Danima Crvenog krsta, od 29. novembra do 6. decembra.



Kako bismo obezbijedili potrebne količine pomoći, pozivamo građane da se priključe akciji. Prema procjenama Crvenog krsta, prioritetni artikli su: ulje, šećer, tjestenina, konzervirana hrana, gotove supe, higijenski artikli, kaže se u saopštenju.


Portal Analitika