Politika

DPS: Pajović je poštar ukradenog materijala

dps
K
onačno je danas Darko Pajović potvrdio ono što Demokratska partija socijalista tvrdi od početka – tzv. „afera snimak“ je konstruisana isključivo politički, za kratkoročnu upotrebu uoči predsjedničkih izbora, kako bi se nanijela šteta Crnoj Gori na međunarodnom planu i opoziciji omogućio manevarski prostor za pokušaj nelegitimne smjene vlasti koju su građani većinskom voljom izabrali na parlamentarnim izborima, saopšteno je iz DPS-a.

DPS: Pajović je poštar ukradenog materijala
Portal AnalitikaIzvor

Iz DPS-a su reagovali na izjavu predsjednika Pozitivne Crne Gore Darka Pajovića koji je kazao da je on redakciji Dana dostavio audio snimke sa sjednica Demokratske partije socijalista ''a ne nikakvi neprijatelji države i protivnici nezavisnoti, kako je to nedavno izjavio premijer Milo Đukanović''.

- Ko je do danas živio u zabludi da je riječ o „istraživačkom novinarstvu“ i „raskolu u DPS-u“, Pajović mu je razbio sve iluzije. To što je lider Pozitivne priznao da je lično uredništvu „Dana“ predao ukradene snimke sa sjednica partijskih organa DPS-a, apsolutno ne isključuje umiješanost treće strane, samo što je još mlad i zelen da shvati da je izmanilupisan, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, Pajović želi od sebe napraviti heroja, potpuno naivno se predstavio pukim izvršiteljem nečijeg naloga i u čitavoj svojoj priči ispao samo poštar koji prenosi ukradeni materijal.

- Valjda ponešen „herojskom“ euforijom, sam je zaključio da je DPS kriva jer je – pričala. To je, prema slobodnoj procjeni „pozitivnog“ Pajovića, samo po sebi krivično djelo, pa bi nekako trebalo zabraniti da se priča i misli, osim kako kaže on i njegovi parneri iz DF-a. Ništa ozbiljnije nijesmo ni očekivali od partije koja je za samo godinu dana dostigla „uspjeh“ PzP-a, zaključuje se u saopštenju.

 

 

Portal Analitika