Zanimljivosti

VIDEO: Što to izranja iz mora u Australiji?

0411nesi
P
rije nekoliko dana iz Australije je krenula priča koja se u vrlo kratkom roku proširila svijetom, a to može zahvaliti činjenici da se u njoj radi o još jednom "misterioznom ukazanju".

VIDEO: Što to izranja iz mora u Australiji?
Portal AnalitikaIzvor


U blizini Magnetskog ostrva viđeno je i snimljeno nešto što je očevice podsjetilo na čudovište iz Loh Nesa. Naravno, kako to obično biva kad su u pitanju ovakvi snimci, sve je jako mutno, ali to nije bila prepreka da se priča proširi i da ljudi povjeruju da je u pitanju neki "rođak" čudovišta iz Loh Nesa., piše Huffington Post.



Čovjek koji je sve fotografisao, Dejvid Heron, kazao je: "Ljuljalo se gore-dolje na vodi i nije mi bilo jasno što je to. A onda je neto uzviknuo: 'Izgleda kao čudovište iz Loh Nesa!'. Nikad nisam vidio ništa slično. Moglo bi biti bilo što. Svi jedva čekamo da saznamo što je".



Ipak, ubrzo su se javili i ponešto razumniji komentari. Australski kriptozoolog Reks Gilrou smatra kako je viđeno ustvari brod koji je početkom mjeseca potonuo u blizini, ali ne isključuje mogućnost da je u pitanju nešto drugo, budući da je u posljednjih mjesec dana tamo prijavljeno nekoliko "viđenja" čudnih bića s dugim vratovima i malenim glavama, piše Yahoo! Australia.

tekst i foto: index.hr

Portal Analitika